Borsjtsj het Russische bieten dieetsoep keto recept.


Maakt je Borsjtsj maar nat , hier komt mijn eerste keto recept.

Flinke kop gepureerde bieten dieet soep

Wil je afvallen dan zul je een paar dingen moeten veranderen, of eigenlijk maar 1, en dat is je instelling.

Minder suiker bijvoorbeeld, langzame koolhydraten in plaats van snelle, hoog in eiwitten eten, en niet te veel calorierijke vetten. eventueel een keto dieet

Natuurlijk begint het overgrote gedeelte meteen hard hun calorieen te tellen omdat ze niet boven hun onderhoud willen komen.

maar er is meer aan de hand, reken ook eens uit hoeveel vezels je binnenkrijgt, en bedenk dan ook dat als je je vezels direct voor je suikers binnen krijgt, ze veel effectiever zijn en er voor zorgen dat er minder vet zal worden opgeslagen.

Wat ik een goed systeem vind, is het eten van een verse zelfgemaakte soep van gepureerde groenten, zoals bijvoorbeeld bieten soep met kip, mosterd en gerookte paprika poeder om het een kick en een bite te geven..

Het is lekker, voedzaam, en vult je maag ook alvast voordat je met eten begint, waardoor je al redelijk verzadigt bent en minder cravings zult krijgen naar dikmakend voedsel.

Recept bietensoep

bietjes 2 pakken voor grote pan. https://www.ah.nl/producten/product/wi418292/ah-biologisch-geraspte-bietjes
water
4 bouillon blokjes (kip of champignon of beide)
eetlepel mosterd
halve theelepel gerookte paprika (pas op dat je niet de zoete neemt maar de pikante , ze hebben zelfde verpakking namelijk)https://www.ah.nl/producten/product/wi375990/la-chinata-gerookte-paprikapoeder-hot
of kookroom tijdens het koken of cremefraiche in je kop.(of beide mag ook natuurlijk)

Dit pleur je allemaal bij elkaar en doe je mixen dat het niet te dun en niet te dik word (moet dunner worden dan babievoeding)

Daarna kun je er nog tot draadjes uit elkaar getrokken kippedei in doen.
even langzaam aan de kook brengen, en als het kookt direct uitzetten en alleen uit de magnetron nog opwarmen.