AFVALLEN EN VET VERBRANDEN

AFVALLEN EN VET VERBRANDEN

Kun je met groene thee meer vet verbranden en makkelijker afvallen?

Groene thee wordt door velen naar voor geschoven als hét wondermiddel tegen ongezond buikvet, overgewicht, zwaarlijvigheid en obesitas. Maar is dat ook zo? Krijg je met het drinken van groene thee een strakke lijn en een platte buik zonder vet maar met des te meer spieren?

Groene thee gezond?
Wat vast staat is dat groene thee rijk is aan alle mogelijke gezonde voedingsstoffen om iedere dag weer gezond te functioneren. Groene thee in je gezond eetpatroon inpassen is dan ook een goed idee. Verwacht er wel geen wonderen van. Door alleen groene thee in je dagelijks voedingspatroon in te passen zul je zeker niet afvallen. Dat lukt alleen als je het combineert met gezonde en natuurlijke voeding.

Gezonde voedingsstoffen in groene thee
Groene thee is dus rijk aan alle gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, eiwitten, sterke antioxidanten en voedingsvezels. Daarnaast bevat deze populaire theesoort ook een hoge concentratie flavonoïde die je metabolisme of stofwisseling activeren. Hoe sneller je metabolisme werkt, hoe meer vet je verbrandt.

Langer verzadigingsgevoel
Het regelmatig drinken van groene thee zorgt ook voor een langer verzadigingsgevoel. Daardoor blijft je honger langer achterwege en eet je dus automatisch minder.
Groene thee is van natuur suiker- , vet- en cholesterolvrij en bevat dus nauwelijks calorieën

Groene thee ontspant
Groene thee ontspant en brengt je tot rust. Het beschermt je tegen stress, één van de belangrijkste oorzaken van overgewicht. Minder stress verlaagt immers je concentratie aan insuline, een hormoon dat je vetopslag en vetverbranding regelt.

Conclusie:
In een gezond eetpatroon doet het drinken van minstens drie koppen onbewerkte groene thee je tot vier kilo gewicht verliezen in twee maanden.