Autoriteit onthult ingrediënten vaccinaties programma

Echt serieus, wat word er in godsnaam nog meer bij kinderen ingespoten voor een troep. Bron: medical health facebook group

Stanley Plotkin spreekt onder ede over vaccin ingrediënten.

Dokter Stanley Plotkin wordt beschouwd als een van DE meest toonaangevende consultants betreffende vaccins linear unit vaccinaties. In DE jaren zestig speelde hij een cruciale rol in de ontwikkeling van heated up rodehondvaccin linear unit verschillende fabrikanten vragen hem om zijn adviezen. Dus zijn aanwezigheid bij een vaccinatie-proces is niet shockerend. Wat shockerend is, is heated up relatieve gemak DAT Plotkin heeft bij het bespreken van enkele ingrediënten in vaccins, waarvan hij vind DAT alle kinderen die moeten krijgen.

Plotkin erkent DAT apenvirus, varkensvirus, kalfsserum, caseïne, varkensgelatine, humaan albumine linear unit MRC-5 humane diploïde cellen worden gebruikt bij heated up genereren of produceren van verschillende vaccinaties. Meest interessant is heated up deel aan het einde waarin Plotkin beschrijft welke vaccins werden geproduceerd met behulp van gehakte vertebrate organen.

Op DE vraag of mensen religieuze bezwaren tegen vaccinatie moeten hebben, zei Plotkin: “Nee.” Hij zei DAT hij op DE hoogte was van heated up bezwaar tegen vaccinatie dat sommigen hebben omdat sommige vaccins foetaal weefsel bevatten, volcanic crater DAT DE katholieke kerk een document dat gevaccineerden bevrijdt van hun morele schuld. Dr. Stanley Plotkin zei: “Ik DEnk DAT heated up impliceert dat ik het individu mountain dat naar de hel zal gaan vanwege het gebruik van afgebroken weefsels, wat ik graag doe.”