GIFTIGE AFVALSTOFFEN

GIFTIGE AFVALSTOFFEN

Van waar komen die giftige afvalstoffen in ons lichaam en hoe raken we ervan verlost?
Ook ons lichaam heeft een regelmatige schoonmaakbeurt nodig om gezond te blijven functioneren. Onze ongezonde voeding met veel ongezonde verzadigde vetten, transvetten en grote hoeveelheden suiker zorgen voor giftige afvalstoffen. Deze bevinden tussen onze organen en in onze lichaamsweefsels en spieren. Onze vele lichaamsprocessen en de kwaliteit van onze woon- en leefomgeving zijn ook verantwoordelijk voor het ontstaan van deze afvalstoffen.

Zelfreinigend vermogen
In normale omstandigheden is ons lichaam zelfreinigend, waardoor het alle afvalstoffen tijdig kan afbreken en verwijderen. De huidige afvalstroom is echter zo groot dat ons lichaam die onmogelijk nog aankan. Ontgiften is dan de enige oplossing. Dat kan op vele manieren. De zachte en natuurlijke manier is veruit de beste.

Onze lever speelt centrale rol in dit ontgiftingsproces
Onze lever speelt een belangrijke rol in ons zuiveringsproces. Maar ook onze darmen en nieren, huid en longen helpen ons daarbij. Door de hoge concentratie aan giftige afvalstoffen raakt onze darmflora in de war. Dat zorgt voor overgewicht, vermoeidheid, depressie, hoofdpijn en migraine, hoge bloeddruk en diabetes.
Je lichaam ontgiften doe je niet sporadisch maar iedere dag met gezonde en natuurlijke voeding zoals veel verse groenten en fruit, onbewerkte noten, zaden en pitten.